top of page

Getuigenissen

E. schrijft :Lieve Ann,

Dank je wel voor jouw warme liefdevolle ondersteuning die je mij dit jaar gegeven hebt.ik heb daardoor al veel stappen kunnen zetten die noodzakelijk waren om m’n werkelijke zelf te leven.

 

B. schrijft over de Nieuwsbrief : groot compliment Anne als ik terugkijk en vergelijk met wat ik nu zie. Ik lees je graag en telkens met een stukje verwondering genegen groet

 

M. schrijft : Anne, dank voor de steun, de raad, het begrip en het geloof in mij. Bedankt voor jouw begeleiding super.

E. schrijft: "Ben heel dankbaar met jou op mn weg, jouw warme hart en begrip en ondersteuning raken mij, hartegroetjes"

Hey Anne, L. hier :) Ik wou even laten weten dat het eigenlijk echt goed gaat met mij! Al enkele keren ben ik bij mijn ouders aan de tafel gaan zitten en ik zag wel dat ze dat apprecieerden. Ik voel me ook veel opgewekter en ik ben niet meer zo snel boos en ik sluit me zeker niet meer op in mijn kamer! De oefeningen doe ik wanneer ik stress heb of wanneer ik wat afleiding kan gebruiken, en dan helpen ze echt!Ik wil toch nóg vaker bij mijn ouders aan tafel aanschuiven, maar daar wordt aan gewerkt! Groetjes, L.

 

T.zegt: "Na vele consulten bij een psycholoog ben ik bij jou terechtgekomen, Anne en ik ontdek tot mijn grote verbazing dat ik na 2 consulten bij jou veel verder sta in het ontdekken van wie ik ben. Mijn depressie krijgt meer vorm, ik kan het steeds beter en beter plaatsen. Onvoorstelbaar, dankbaar dat jij in mijn leven bent Thanks"

 

Th. schrijft: "Bedankt voor je doeltreffende consult, je genereuze en precieze stijl maken me steeds meer alert!"

Maarten zegt: "De consulten bij jou, Anne zijn duidelijk een deeltje van mijn weg, de aangename en diepgaande manier waarop het door jou naar voren werd gebracht, laten me niet meer los."

 

K. mailt: "Ja beste Anne zo wil en moet ik het zeggen want je bent gewoon de beste Anne voor mij. Ik wil jou zeggen dat je mij tot in het hart geraakt hebt en dat ik jou ontzettend dankbaar ben voor de cirkel die jij voor mij mee gebroken hebt! Thanks"

 

I. schreef:"Hoi Anne wat ben ik blij dat jij naar het Antwerpse bent gekomen. Jij bent inderdaad een fantastische coach. Een warm lieve vrouw met heel veel feeling en wijsheid en ervaring. liefs

 

I. schrijft : "Anne, Ik ben verwonderd dat ik op zo'n korte tijd (3 tal maanden) zo positief veranderd ben door jouw professionele begeleiding.Ik ben 2 jaar (met tussenpozen van 1 tot 2 maand) naar een psychotherapeut geweest met emokinesiologie en ze heeft wel wat rust gebracht maar ze zei op het laatst dat ze me niet meer verder kon helpen en dat ik naar iemand anders moest. Ik heb zelf met Zoë geweest voor haar buikpijn. Ze klaagt daar nu niet meer over. Ze heeft veel middeltjes gegeven (zalfje en zo). Dikke mercie uit West-Vlaanderen.

 

D.D.: Anne, ik wens u alvast te danken voor onze intense sessies die me echt veel bijgebracht hebben. Ik kan trouwens reeds melden dat ik mijn streefgewicht van 89 kg reeds bereikt heb. Maar het stopt hier niet. Ik voel me steeds beter en beter in mijn vel, dus het totaalplaatje heeft zeker zijn effect. Ik voel me fitter, heb veel meer energie, dus het werkt! Maar dat wist u waarschijnlijk wel al.

Ik wens je nogmaals te bedanken voor de schitterende begeleiding.

 

W. schrijft: "Bedankt voor je ondersteuning en support, voornamelijk voor de kracht en de energie die ik nu heb. Nogmaals bedankt, Anne."

 

M. & R. schrijven: "Eindelijk is het zover, met een heel goed gevoel laat ik u ons resultaat weten, R. is zijn streefgewicht al even voorbij, maar hij verliest toch nog wat kilootjes, ondertussen heb ik ook al mijn streefgewicht een beetje achter mij gelaten en voel me super. We blijven trouw aan wat jij ons geleerd hebt. dank voor je begeleiding!"

 

J. meldt mij: "Anne, alles wat jij mij een tijdje geleden hebt doorgegeven is uitgekomen. Het zou fijn zijn nog even een duwtje in de rug te krijgen om nog even te kunnen doorstappen in mijn leven. Mag ik een consult? Groetjes."

 

G. schrijft: "Anne, bedankt voor je steun. Je bent er echt voor mij, je sleept me erdoor. Bedankt!"

 

M. zegt: "Anne, je bent waardevol voor de anderen, heel dankbaar dat ik jou in mijn leven heb ontmoet!"

 

I. zegt: "Anne, ik denk niet je ooit uit mijn leven te willen, ik hoop altijd met mijn vragen bij jou terecht te kunnen. Je geeft mij altijd het juiste inzicht en het juiste duwtje in de rug op dit moment in mijn leven. Thanks!"

 

K. mailde mij: " Hey Anne, ik zal eens zeggen wat ik vind van de laatste nieuwsbrief: Damn, Anne deze keer hebde echt nen hele mooie nieuwsbrief  dat ik mijn printer plots aan moet zetten sé, merci beaucoup."

 

G. mailde:"Anne, ik wou je daarnet nog zeggen dat het dankzij jou is dat ik nu 'goed' met mijn situatie kan omgaan. Als de scheiding voor jouw begeleiding zou zijn gebeurd, weet ik niet hoe het zou zijn verlopen ... Alvast dikke mercie!"

 

E. noteerde: "Een heel mooie nieuwsbrief8 Ik heb mijn boekje erbij genomen en er een paar dingen in genoteerd die ik kan toepassen! Zo kan ik het af en toe eens lezen als ik even onzeker ben."

 

F. schrijft :  "heejj specialist.. ja za graag ben ik er bij.... maar geef mij van te voren nog even en tel of sms je he .. ben blij dat je de groep zo vormt.. het is voor mij en voor de anderen heel aangenaam denk ik.. en dit is helemaal mijn onderwerp.. (y).....grts frz

 

P. zegt na een consult: "Anne, het voelt heel goed, je bent de max. Na 3 sessies voel ik me steeds sterker worden. Bedankt!"

 

G. schrijft: "Bedankt Anne, zonder jou en je begeleiding zou ik zo ver niet staan. Ik heb je gisteren bestoefd bij mijn tante, over hoe jouw werkwijze mij aan het verbeteren is. Gisterenavond een schitterende avond gehad. Ik leef mijn leven. Thanks."

 

W. stuurt me: "Anne, bedankt voor je coaching en je steun. Ik was even in paniek, maar ik heb het opgelost zoals jij het mij geleerd hebt. Ik voel me stukken beter. Dankbaar jou en je werk in mijn leven te hebben."

 

J. schrijft: "Anne, ik wil je zomaar danken voor de coaching die jij mij geeft. Wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb Thanks! Fijne dag verder."

 

E. schrijft: "Anne, ik heb er altijd iets aan: keep the spirit!"

 

G. stuurde een kaartje met de volgende tekst: "Anne, dank u dank u dank u voor alles wat jij mij doorgeeft en voor ons gezellig samenzijn achteraf. Veel liefs!"

 

E. zegt: "Anne, het as een heel fijne namiddag, afwisselend,boeiend en leerrijk. Wanneer is de volgende workshop?"

 

I. schrijft: "Nogmaals bedankt voor gisterenavond. Heb weer veel geleerd. Ben weer voor een tijdje op de juiste weg gezet met de juiste schoenen en een bagage vol vertrouwen en aandachtspunten. Ik hou je zekere op de hoogte!"

 

I.J. schrijft: "Anne, wat ik je ook nog wou zeggen: wanneer ik gisteren van bij jou naar huis reed, realiseerde ik me plots hoe waardevol je begeleiding voor mij is prijs/kwaliteit: ik vind dat mijn 50€ die ik nu betaal, 4x zoveel oplevert dan mijn vorige begeleiding. Het gesprek duurt dubbel zo lang (1,5 uur ipv 3/4 uur) en de opbrengst voor mezelf werkt dubbel(eigenlijk zelfs nog meer) zo snel Dus ik ben héél tevreden!"

 

M. schrijft: "Anne, ik ben superblij dat ik de stap zette naar jouw begeleiding. Ik stelde het altijd maar uit. Ik voel me op dit moment al een ander mens, veel krchtiger, minder huilen en minder schuldgevoelens... ik heb nog een weg te gaan maar met jou lukt dit best. Thanks!"

 

M.L. schrijft: "Dankjewel Anne voor de intensieve begeleiding en alle inzichten die jij mij gaf! Hartelijke groet."

 

I. schrijft: "De sessie van vandaag heeft echt geholpen, want ik voel me reeds veel beter. Mercie voor de tips en de ondersteuning. Je bent een echte coach, één die mij terug op mijn pad kan brengen. Met jouw begeleiding kan ik niet lopen, ik kan enkel stappen zodat ik niet val. Liefs."

 

M. schrijft: " Graag wil ik je bedanken Anne voor de prachtige energetische ervaring die ik heb mogen beleven ik vond de namiddag verrijkend en opladend, van toepassing voor mijn leven. Bij de enkele oefeningen die we samen deden, voelde ik me echt helemaal opgenomen worden in de groep. Het was koud buiten, maar de locatie was wel aangenaam warm. Spontaan kon ik elk aspect van mezelf aanraken en voelde een enorme warmte. Die heb ik ook meegenomen naar huis. De oefening met het voorwerp, was voor mij een nieuw gegeven. Ik oefende dit thuis en ja ik ontdekte heel veel van mezelf in dit voorwerp. dank u."

 

T.M. zegt: "Anne, je bent een waardevolle vrouw met enorm veel liefde, innerlijke kracht en wijsheid waarmee je door je bijzondere gaven mij maar vooral ook vele mensen bewust kan maken. Waardoor mensen weer verder kunnen met het durven vertrouwen in zichzelf en op hun 'pad' gaan lopen in hun leven. Ik ben er trots op jou in mijn leven te mogen hebben.

 

C. VDB. schrijft: " Anne, jouw inzichten zijn niet alleen inspirerend en hartverwarmend maar het mooie van jou vind ik dat je naast al die wijsheid dat je nu eenmaal in je hebt ook jouw bijzondere humor in zet."

 

 

Wordt regelmatig aangepast ...
bottom of page