top of page

Diëtiste      Nutritionist

Als Diëtiste/Nutritionist kreeg ik de kans om vele mensen te begeleiden en te helpen bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Specifieke diëten krijgen een professionele aanpak. Samenwerken met huisartsen, specialisten en ziekenhuizen, is een noodzaak om U een doeltreffende behandeling te geven met het juiste resultaat.  Alle ziektebeelden krijgen een persoonlijke benadering; gebaseerd op een professionele kennis. Bijscholingen zijn  daarvoor noodzakelijk.

Therapeute        Mental Coach

Coaching is een passie. Coaching is uiterst vertrouwelijk.

Als goede coach vraag ik door tot de essentie, op dit punt kunnen er wezenlijke veranderingen plaatsvinden.  Coaching is meer dan alleen maar werk.

Heel intensief werk ik samen met mijn cliënt naar het vinden van een oplossing voor het probleem dat zich op dat moment voordoet.
Alleen jij bent de expert van je eigen leven. Niemand anders kan voor jou beslissen wat je wilt. De antwoorden op alle vragen die je nu hebt, zitten al in je. Ze moeten alleen nog naar boven komen. Vanuit mijn begeleiding geef ik jou de juiste inzichten en stel ik de juiste vragen, zodat je niet alleen weet wat je wilt, maar vooral ook hoe je dat gaat bereiken.

Als coach ben ik blijvend geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. 

Yoga Docente Energetisch werker

Yesterday is history,

tomorrow is a mystery.

Today is a gift, it's called... the present!

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet, een oude Indische taal. In het Nederlands kunnen we het vertalen door "verbinden". Verbinding met jezelf en de anderen, je fysieke inspanningen en je gedachtegang.  

De Yogi’s hadden al vroeg ontdekt dat de ademhaling de brug is tussen lichaam en mind. 

De adem draagt de levensenergie, want zonder te ademen kan je niet blijven leven.

Yoga is een methode die helpt om gezondheid, persoonlijke kracht en geluk te ervaren.

Yoga integreren in jouw leven brengt je innerlijke rust en een boost aan zelfvertrouwen. 
Alle positieve effecten van yoga gelden zowel voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Yogalessen onder vorm van een workshop kunnen ook ingezet worden binnen een jeugdwerking, de naschoolse opvang of voor een origineel kinderfeestje.

Wil je een yogaworkshop organiseren, stuur mij een mailtje.

 

                  Uniek zijn is een voorrecht, JIJ bent uniek

 

bottom of page