Gediplomeerd Diëtiste

Mijn jarenlange ervaring en mijn professionele kennis leidden ertoe om vanuit mijn praktijk mensen inzichten te geven naar een gezonde, energetische en tevreden levensstijl.

Bij 'Mental-Coaching' gaat het erom mensen individueel te begeleiden van onzekerheid naar zekerheid, van denken naar voelen, van faalangst naar dapperheid, van verlegenheid naar doorzettingsvermogen, van vooroordelen naar inzicht in henzelf en de anderen, van vermoeidheid naar kracht.

Ervaar jij wel eens een collega, een klant, een chef die zich gedraagt op een manier dat je uit je lood geslagen bent;  waardoor je je slecht voelt en niet juist kunt reageren ? Laat mij jou begeleiden, sta krachtiger in het leven ! 

Afgestudeerd als Diëtiste kreeg ik de kans om vele mensen te begeleiden en te helpen bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Samenwerken met huisartsen, specialisten en ziekenhuizen, is een noodzaak om U een doeltreffende behandeling te geven met het juiste resultaat.  Alle ziektebeelden krijgen een persoonlijke benadering; gebaseerd op een professionele kennis. Bijscholingen zijn  daarvoor noodzakelijk.

Mental Coach

Alternatief  Coach

Alle kracht, kennis, wijsheid en liefde die je denkt nodig te hebben, zit verborgen in jezelf.

 

Al sinds mijn 10e levensjaar ben ik geïnteresseerd in verborgen wijsheid. Dat wat ze niet op school vertellen. Ik weet dat er een echte, boeiende wereld achter de materiële wereld is. Ik verslond boeken over mystiek, esoterie, psychologie, yoga, meditatie, Oosterse wijsheid ...

Als jongvolwassene was ik geboeid door alles wat met het lichaam  te maken had. Zuiverheid, bewustzijn.
Vooral leerde ik ook beter mezelf kennen, mijn wereldbeeld, mijn zelfbeeld. Leerde er anders te denken, anders te kijken, anders te ervaren.  Verdere cursussen bevestigden vooral dat mijn "Innerlijke Weten" betrouwbaar genoeg was. De deur naar de "Bron van het Weten" stond open.
Ik behandel al vele jaren mensen met uiteenlopende klachten. Alles wat ik geleerd heb komt tijdens consults terug maar op een eigen, doorleefde manier.

 

Uniek zijn is een voorrecht, JIJ bent uniek !!!

 

Yesterday is history,

tomorrow is a mystery.

Today is a gift, it's called... the present!