top of page

Mijn jarenlange ervaring en mijn professionele kennis leidden ertoe om vanuit mijn praktijk mensen inzichten te geven naar een gezonde, energetische en tevreden levensstijl.

Bij 'Mental-Coaching' gaat het erom mensen individueel te begeleiden van onzekerheid naar zekerheid, van denken naar voelen, van faalangst naar dapperheid, van verlegenheid naar doorzettingsvermogen, van vooroordelen naar inzicht in henzelf en de anderen, van vermoeidheid naar kracht.

Ervaar jij wel eens een collega, een klant, een chef die zich gedraagt op een manier dat je uit je lood geslagen bent;  waardoor je je slecht voelt en niet juist kunt reageren ? Laat mij jou begeleiden, sta krachtiger in het leven ! 

Al sinds mijn 10e levensjaar ben ik geïnteresseerd in verborgen wijsheid. Dat wat ze niet op school vertellen. Ik weet dat er een echte, boeiende wereld achter de materiële wereld is. Ik verslond boeken over mystiek, esoterie, psychologie, yoga, meditatie, Oosterse wijsheid ...

Als jongvolwassene was ik geboeid door alles wat met het lichaam  te maken had. Zuiverheid, bewustzijn.
Vooral leerde ik ook beter mezelf kennen, mijn wereldbeeld, mijn zelfbeeld. Leerde er anders te denken, anders te kijken, anders te ervaren.  Verdere cursussen bevestigden vooral dat mijn "Innerlijke Weten" betrouwbaar genoeg was. De deur naar de "Bron van het Weten" stond open.
Ik behandel al vele jaren mensen met uiteenlopende klachten. Alles wat ik geleerd heb komt tijdens consults terug maar op een eigen, doorleefde manier.

 

Uniek zijn is een voorrecht, JIJ bent uniek !!!

 

bottom of page